POLITICA RETUR - GAIA COSMETICS | COSMETICE PROFESIONALE

CAUTA
Tel : +40 723.538.772
E-mail : comenzi@gaia-cosmetics.ro
COSMETICE PROFESIONALE
COS CUMPARATURI
INFORMATII
Program L- V  - 09.00 - 17.00
Produse in cos
office@gaia-cosmetics.ro
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Go to content

Main menu:

POLITICA RETUR

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin e-mail la adresele disponibile in website ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului .
GAIA COSMETICS SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata,cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de uzura, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

RETURNAREA BANILOR SE VA FACE INTR-UN CONT BANCAR (SPECIFICAT DE CLIENT IN NOTIFICAREA TRIMISA) !

"Clienti" sau "consumatori" sunt atat persoanele fizice cat si persoanele juridice. Clientii cu personalitate juridica au dreptul sa denunte unilateral contractul.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre GAIA COSMETICS SRL.

Pentru produsele achizitionate,termenul de returnare este de 24 ore.

NU se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor sau aduse la comanda speciala decat in cazul in care prezinta defecte de fabricatie!

Firma GAIA COSMETICS SRL (www.gaia-cosmetics.ro) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.


Va multumim!

Echipa GAIA COSMETICS SRL


 
Contact
Termeni si conditii
Livrare
Cum cumpar
Politica retur
© gaia cosmetics srl 2015
EXTRA
INFORMATII
Politica de confidentialitate
SERVICII CLIENTI
Producatori
Vouchere cadou
Oferte speciale
TEL : +40 723.538.772
REVLON PROFESSIONAL
AIHNOA
GERMAINE DE CAPUCCINI
BLACK
DR.SCHRAMMEK
XIMART
PARISIENNE
GOSH
ORIOL
LACOMES
IDEMA
STR.PRECIZIEI NR.13E
 +40 769.077.932
VALERA
Back to content | Back to main menu