POLITICA DE CONFIDETIALITATE - GAIA COSMETICS | COSMETICE PROFESIONALE

CAUTA
Tel : +40 723.538.772
E-mail : comenzi@gaia-cosmetics.ro
COSMETICE PROFESIONALE
COS CUMPARATURI
INFORMATII
Program L- V  - 09.00 - 17.00
Produse in cos
office@gaia-cosmetics.ro
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Go to content

Main menu:

POLITICA DE CONFIDETIALITATE

*POLITICA DE CONFIDENTIALITATE*


                  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu  privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie  a acestor date, modificata si completata, S.C. GAIA COSMETICS S.R.L. are obligatia  de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile  specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre  dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor  (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  gaia-cosmetics.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind  evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor  oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si  serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de  dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si  monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de  Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale  sa fie incluse in baza de date a S.C. GAIA COSMETICS S.R.L., inregistrata in  registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste  date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat  teritorial si/sau temporar de catre S.C. GAIA COSMETICS S.R.L., afiliatii si  colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. GAIA COSMETICS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar  fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a  produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media,  administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de  urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.  De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date  personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. GAIA COSMETICS S.R.L. atat  afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta  faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv  dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie,  dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,  dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale  garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor  date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.  personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, gaia-cosmetics.ro poate notifica utilizatorii/clientii  privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite  felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
S.C.GAIA COSMETICS S.R.L nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a  furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul cosmeticeprofesionale.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru  care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua  serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a  termenilor nostri contractuali.
De asemenea, S.C. GAIA COSMETICS S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu  caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de  parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate  din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate  in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face  conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii  de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare,  telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta  programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor  noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si  catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe  abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca  urmare a unor cereri expres formulate.

Va multumim!

Echipa GAIA COSMETICS SRL
 
Contact
Termeni si conditii
Livrare
Cum cumpar
Politica retur
© gaia cosmetics srl 2015
EXTRA
INFORMATII
Politica de confidentialitate
SERVICII CLIENTI
Producatori
Vouchere cadou
Oferte speciale
TEL : +40 723.538.772
REVLON PROFESSIONAL
AIHNOA
GERMAINE DE CAPUCCINI
BLACK
DR.SCHRAMMEK
XIMART
PARISIENNE
GOSH
ORIOL
LACOMES
IDEMA
STR.PRECIZIEI NR.13E
 +40 769.077.932
VALERA
Back to content | Back to main menu