LIVRARE - GAIA COSMETICS | COSMETICE PROFESIONALE

CAUTA
Tel : +40 723.538.772
E-mail : comenzi@gaia-cosmetics.ro
COSMETICE PROFESIONALE
COS CUMPARATURI
INFORMATII
Program L- V  - 09.00 - 17.00
Produse in cos
office@gaia-cosmetics.ro
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Go to content

Main menu:

LIVRARE


Prin curier:
- GRATUIT - pentru comenzile de peste 500 RON
- 25 RON - pentru comenzile cu valoare totala sub 500 RON.

Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra  efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si in avantajul  dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea  demonstra ulterior, in caz de nevoie, ca ati efectuat plata.

Achitarea produselor la livrare numerar, pe baza facturii ce insoteste coletul (livrat prin curier ). Achitarea in avans prin Ordin de plata in contul IBAN (de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal). In anumite situatii, pentru valori de comenzi care depasesc 500 RON, este nevoie de achitarea unei sume in avans in contul societatii. In toate aceste situatii un operator Gaia Cosmetics SRL va stabili cu Dvs. detaliile finale.

Pentru produsele unde disponibilitatea de stoc este imediata, un  operator Gaia Cosmetics SRL va va contacta pentru detalii. Termenul de livrare  variaza de obicei intre 1 si 5 zile, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat rapid ( in cazul in care clientul solicita transmiterea comenzii cu un curier cu care se afla sub conditii contractuale,acest lucru se va specifica in prealabil la data transmiterii comenzii) .
Costul de transport solicitat de firma de curierat care livreaza comanda , nu face obiectul ofertarii noastre si nici nu este stabilit de Gaia Cosmetics SRL.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Va multumim!

Echipa GAIA COSMETICS SRL
 
Contact
Termeni si conditii
Livrare
Cum cumpar
Politica retur
© gaia cosmetics srl 2015
EXTRA
INFORMATII
Politica de confidentialitate
SERVICII CLIENTI
Producatori
Vouchere cadou
Oferte speciale
TEL : +40 723.538.772
REVLON PROFESSIONAL
AIHNOA
GERMAINE DE CAPUCCINI
BLACK
DR.SCHRAMMEK
XIMART
PARISIENNE
GOSH
ORIOL
LACOMES
IDEMA
STR.PRECIZIEI NR.13E
 +40 769.077.932
VALERA
Back to content | Back to main menu